Payroll

Wat is payroll?

Bij payrolling wordt een payrollbedrijf de juridische werkgever van uw medewerkers. De werknemers komen op de loonlijst (payroll) van de payrollorganisatie zodat u als ondernemer geen werkgeversrisico loopt en zelf geen salarisadministratie hoeft te voeren. Dit scheelt in kosten, tijd en administratie.

Wat kost payrolling?

De kosten van payrolling wordt altijd uitgedrukt in een omrekenfactor. Het uurtarief van een medewerker kan je dan berekenen met de formule: omrekenfactor x bruto uurloon. Behalve het uurloon zijn ook contractvorm, cao, pensioen en betaaltermijn van invloed op het uiteindelijke payroll tarief.

Waarom NL Payroll?

NL Payroll heeft het laagste payroll tarief van Nederland zonder in te leveren aan kwaliteit of betrouwbaarheid. Dit is mogelijk door lage de overhead kosten, efficiënte werkprocessen en door alles 100% paperless en digitaal af te handelen. Wij zijn tevens lid van de ABU en NEN4400-1 gecertificeerd.

Voordelen voor ondernemers

NL Payroll neemt het werkgeverschap van uw medewerkers over. Wij zorgen voor de uitbetaling van de werknemers inclusief alle verantwoordelijkheden en risico’s. U blijft zelf medewerkers werven en aansturen. Zo bespaart u kosten en heeft u meer vrijheid om snel en zorgeloos uw onderneming te laten groeien.

Voordelen voor werknemers

NL Payroll is NEN4400-1 gecertificeerd, geregistreerd bij de Stichting Normering Arbeid en werkt volgens de ABU CAO (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Keurmerken die waarborgen dat uw werknemers in dienst treden bij een solide, betrouwbare partij en dat wet -en regelgeving wordt nageleefd.

Wat kost een medewerker?

Payroll is vaak goedkoper dan zelf werknemers in dient nemen. Bent u ondernemer en wilt u weten wat NL Payroll voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt binnen 1 werkdag een duidelijk voorstel waarin we precies berekenen wat een medewerker per uur kost.