Waarom is NL Payroll goedkoop?

Payroll geeft ondernemers de mogelijkheid om hun bedrijf te laten groeien zonder zelf werkgeversrisico’s te lopen. Werkgeversrisico’s zijn specifieke risico’s die zich alleen voordoen als u zelf werknemers in dienst heeft. Door gebruik te maken van payrolling besteedt u het juridisch werkgeverschap uit aan NL Payroll. U profiteert van onze kennis, schaalvoordelen en geautomatiseerde processen. Dat maakt NL Payroll goedkoop en een aantrekkelijk alternatief voor het zelf in dienst nemen van personeel.

Voordelen van payroll

Door de laagste prijsgarantie bent u bij ons met payroll goedkoop uit. Maar er zijn meer redenen om voor payrolling te kiezen. Payrolling biedt u ook gemak. Alle werkgeverszaken worden gewoon goed geregeld. NL Payroll zorgt voor stipte salarisbetalingen en houdt precies bij wanneer er wijzigingen zijn in de wetgeving of cao.

Bovendien behoudt u zelf alle controle. Bij payrolling kiest u zelf uw werknemers. U bepaalt of een contract wilt verlengen of niet. NL Payroll verzorgt voor u de fiscale, administratieve en juridische aspecten van het werkgeverschap. Goedkoop en efficiënt. Dat scheelt u veel tijd. Tijd die u kunt besteden aan uw onderneming.

Payroll factor met laagste prijsgarantie

Payrollbedrijven werken met een payroll factor. Het tarief per uur dat u betaalt voor een medewerker kunt u dan als volgt berekenen: Factor x Bruto uurloon. Eén ding is zeker: payroll is goedkoop bij NL Payroll. Wij geven een laagste prijsgarantie. Krijgt u ergens anders een lagere factor en zijn alle voorwaarden en certificeringen hetzelfde dan hanteert NL Payroll ook die goedkopere payroll factor.

Goedkope payroll maar met kwaliteit

Dat payroll goedkoop is, zegt niets over de kwaliteit die u krijgt. Die is namelijk zeer hoog. We bewijzen elke dag dat payroll goedkoop kan zijn, zonder concessies te doen aan betrouwbaarheid, zorgvuldigheid, service en kwaliteit.

Payroll misverstanden

Helaas bestaan er een aantal hardnekkige misverstanden over payroll. We bespreken de twee hardnekkigste fabels over payroll:

 

“Volgens mijn accountant is zelf doen goedkoper”

Dit is niet juist. Uw accountant verzorgt alleen uw salarisadministratie, maar neemt de risico’s van het werkgeverschap niet over! Accountants vergeten in hun berekeningen vaak de reserveringen (vakantie, verzuim verlof) te verdisconteren in het uurbedrag. Bovendien wil uw accountant uw salarisadministratie niet verliezen. Dit stuk van zijn business kan een payrollbedrijf namelijk efficiënter en goedkoper.

Wat verder vaak wordt vergeten in berekeningen van accountants is dat wanneer u zelf de juridische werkgever bent, u ook een verzuimverzekering moet betalen met een eigen risico of u bent verplicht om bij arbeidsongeschiktheid van een werknemer 2 jaar lang het loon door te betalen. Kortom: payroll is goedkoper dan zelf doen omdat u zelf geen werkgeversrisico draagt, profiteert van schaalvoordelen en geen factuur ontvangt bij ziekte, vakantie en verlof. 

 

“Medewerkers krijgen bij een payrollbedrijf minder gunstige arbeidsvoorwaarden”

Dit is niet juist. Payrollkrachten ontvangen vanaf de eerste dag dat zij aan het werk gaan, dezelfde beloning als medewerkers in directe dienst zijn. Compleet met ADV, toeslagen, periodieken en loonsverhogingen. Ook hebben payrollwerknemers recht op een ‘adequaat’ pensioen. 

 

NL Payroll is goedkoop. Ook voor u?

Bij NL Payroll bewijzen we graag dat payroll goedkoop is en aantrekkelijker dan het zelf in dienst nemen van personeel. Bent u nieuwsgierig naar onze payroll tarieven en payroll factor? Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt binnen 1 werkdag een helder voorstel en ontdekt dat payroll goedkoop is en u veel geld en zorgen kan besparen.

 

NL Payroll zekerheden

 

 Laagste prijsgarantie

 100% paperless

 Kapitaalkrachtig

 Vaste contactpersoon

 

Goedkope payroll