Payroll offerte aanvragen

Wat kost een medewerker?

Voor u als werkgever heeft het veel voordelen om uw werknemers op een payroll te zetten. Zo hoeft u zich niet meer bezig te houden met uw personeelsadministratie en heeft u ook geen arbeidsrisico’s meer. Bent u geïnteresseerd in de diensten van NL Payroll? En wilt u precies weten wat het kost om een werknemer op de loonlijst van NL Payroll te hebben staan? Vraag dan een payroll offerte aan. Wij stellen graag een eerlijke en duidelijke offerte voor u op.

Vraag vandaag nog uw payroll offerte aan

Dat kunt u doen door onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling en payrolling, kan NL Payroll u goed adviseren en een payroll offerte op maat maken. Zo kunnen wij u precies vertellen wat het payroll uurtarief (exclusief 21% BTW) zal worden van uw werknemer(s). Wanneer u een offerte heeft aangevraagd, ontvangt u binnen 1 werkdag geheel vrijblijvend een eerlijk en overzichtelijk voorstel van ons.

De laagste prijsgarantie

NL Payroll hanteert in heel Nederland de laagste payrolltarieven. Komt u ergens anders toch een lagere prijs tegen en zijn alle voorwaarden (o.a. ABU lid, betaaltermijn, sector 52) hetzelfde? Vertel het ons! Wij passen dan namelijk zo snel mogelijk onze tarieven aan, zodat wij u ook die lagere prijs kunnen aanbieden. Bij NL Payroll bent u dus altijd verzekerd van de laagste prijsgarantie.

Waarom kiezen voor NL Payroll

Wilt u zich niet meer zorgen hoeven te maken over alle administratieve, financiële en juridische taken die u als werkgever heeft? Dan bent u bij NL Payroll aan het juiste adres. Wij leveren onze diensten aan alle soorten branches en sectoren op de arbeidsmarkt en hanteren de laagste payroll prijzen van heel Nederland. Vraag dus vandaag nog uw payroll offerte aan!

Payroll offerte aanvragen

Wilt u precies weten wat een medewerker kost bij NL Payroll? Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. U ontvangt dan binnen 1 werkdag een duidelijk, vrijblijvend voorstel.

NL Payroll zekerheden

 

 Laagste prijsgarantie

 ABU & NEN4400-1

 100% paperless

 Kapitaalkrachtig

 Vaste contactpersoon

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (129 votes, average: 4,84 out of 5)

Laden...