fbpx

Iemand aannemen

Stel u wilt personeel aannemen. Omdat u net bent gestart als ondernemer of omdat u het zo druk heeft dat uitbreiding van personeel noodzakelijk is. Heeft u eenmaal de juiste persoon gevonden, dan wilt u natuurlijk dat alles goed geregeld is. Voordat u verder gaat is het verstandig om eerst na te denken of u wel zelf werkgever wilt worden.

Zelf personeel aannemen

Gaat u iemand aannemen en zelf het werkgeverschap doen, dan betekent dit dat u verantwoordelijk wordt voor een boel zaken, zoals:

  • Bijhouden van een personeels- en loonadministratie;
  • Inchaling cao, periodieken, reiskostenvergoeding, transitievergoeding;
  • Maandelijks afdragen van premies en loonheffingen;
  • Bijhouden wet- en regelgeving van arbeidsrecht;
  • Salarisbetalingen, vakantiegeld, pensioenregeling;
  • Kosten bij ziekte, verzuim en arbeidsongeschiktheid;
  • Zwangerschapsuitkeringen, werknemersverklaringen, loonbeslagen enz.

Kosten personeel aannemen

Wil je weten wat de kosten zijn van personeel aannemen via NL?

Vraag dan direct vrijblijvend een offerte aan!

Iemand aannemen middels payrolling

Veel onderners kiezen daarom om iemand aan te nemen via een payrollbedrijf. Groot voordeel van payrolling is dat uw personeelszaken gewoon goed zijn geregeld. De werknemer komt in dienst bij het payrollbedrijf en wordt aan uw onderneming uitgeleend. Het payrollbedrijf regelt dan de inschaling, cao toepassing, contracten, salarisbetalingen, loonstroken, administratie enz. Dat biedt meer rust en zekerheid. U kunt ook financiële risico’s rondom ziekte uitsluitenPayrolling is zeer geschikt (en vaak goedkoper) voor kleine ondernemers met minder dan 10 werknemers.

Personeel aannemen via uitzendbureau

Heeft u vooral tijdelijk extra personeel nodig of heeft u behoefte aan flexibel personeel? Dan is het beter om iemand aan te nemen via ons uitzendbureau NL People. U heeft dan de mogelijkheid tot maximaal 4 jaar flexibele contracten tegeven in plaats van 3 contracten.  Ook wanneer u iemand gaat aannemen via NL People weet u zeker dat de medewerkers in dienst komen van een betrouwbare werkgever. NL People is namelijk ABU lid en NEN gecertificeerd. Bovendien krijgt u geen factuur bij ziekte, arbeidsongeschiktheid of bij de betaling van het vakantiegeld.

Kosten personeel aannemen

Wat kost het als om via NL medewerkers aan te nemen? De kosten hangen voornamelijk af van:

  • het bruto uurloon van de werknemer (dit is weer afhankelijk van functie, ervaring, cao enz)
  • het soort arbeidscontract
  • of de werknemer recht heeft op pensioen

Wilt u iemand aannemen en weten wat u dat gaat kosten? Wij sturen u graag binnen 1 werkdag een offerte waarin wij precies uitleggen wat de kosten zijn en welke zaken allemaal zijn inbegrepen.

NL Payroll zekerheden

 

 Laagste prijsgarantie

 100% paperless

 Kapitaalkrachtig

 Vaste contactpersoon

 

Goedkope payroll